• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Safkendaalia logo

  • Koti
  • Reseptit
  • Tekijä
  • Ota yhteyttä
  • Portfolio

Kakkaemoji-inspiroituneet suklaamuffinssit

30.10.2019 By admin Leave a Comment

Kakkaemojimuffinssi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa halloweenjuhlinnan arvostuksestani. Luultavasti kahtena eri ajankohtana mahdollisesti vietettävä juhla ei ole täysin lunastanut paikkaansa muiden vuosittaisjuhlien joukossa.

Kakkaemojimuffinssi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa halloweenjuhlinnasta. Kahtena eri ajankohtana mahdollisesti vietettävä juhla ei ole täysin lunastanut paikkaansa sydämessäni muiden vuosittaisjuhlien joukossa.

Hämähäkkejä pelkäävän pojan äitinä halloweenhahmon valinta ei ollut vaikea. Pikkupoikien jutut liikkuvat päivittäin juuri otollisella maaperällä.

Pehmeän suklaamuffinssin päälle pursotetaan tuhti suklaakreemi. Kun tuloksen halutaan näyttävän kakkaemojilta, käytetään suurta pyöreää tyllaa. Suklaakreemi on melko raskas kuorrute, joten huomioi syöjän paino ja sokerinsietokyky pursotuksen koossa.

Erilaisia leivontatarvikesilmiä löytyy marketeista tai leivontatarvikeliikkeistä. Silmät (ja hymysuu) valmistuvat helposti myös sokerimassasta. Annoksesta tulee 12 muffinssia ja niitä varten suklaakreemiä tarvitaan puolet annoksesta.

Saadaksesi tasaisen lopputuloksen käytä paistaessa muffinssipeltiä. Käytä mielellään myös paperisia muffinssivuokia. Noin neljäsosan kohoamisvara riittää.

Ainekset

100 g vehnäjauhoja
20 g kaakaojauhetta
140 g taloussokeria
1½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
40 g voita, huoneenlämpöisenä
120 ml täysmaitoa
1 muna
¼ tl vaniljauutetta

  1. Esilämmitä uuni 175°C lämpötilaan.
  2. Laita kuivat aineet ja voi monitoimikoneeseen, jossa on lapavatkain. Sekoita kunnes seos on hiekkamainen.
  3. Vatkaa maito, muna ja vaniljauute keskenään. Kaada puolet seoksesta hitaasti kuivien ainesten sekaan. Vatkaa suurella nopeudella, jotta taikinasta tulee sileää.
  4. Vatkaa hitaammalla nopeudella loppu nesteseos taikinaan. Vatkaa pari minuuttia.
  5. Nosta taikina 12 muffinssivuokaan kauhalla tms. ja paista 20 minuuttia.

Suklaakreemi (kuorrutusta varten tarvitaan puolet annoksesta)

350 g tummaa suklaata, 70% kaakaopitoisuus
225 g voita, huoneenlämpöisenä
1 rkl maitoa
1 tl vanijauutetta
250 g tomusokeria
koristesilmiä

  1. Sulata suklaa mikrossa 30 sekunnin välein sekoittaen. Anna jäähtyä.
  2. Vatkaa voi, maito, sokeri ja vaniljauute sähkövatkaimella, kunnes seos on sileää. Lisää suklaa ja vatkaa hieman.
  3. Jos kuorrute on liian ohutta, paranna sen rakennetta vatkaamalla lisää. Pursota kakkaemojimuffinsseihin hieman henkeä ja painele silmät paikalleen!

Filed Under: jälkiruoat, juhlat, leivonta

Previous Post: « Ihanat tuoreet sämpylät aamiaispöytään
Next Post: Helpot ja nopeat karjalanpiirakat »

Reader Interactions

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Primary Sidebar

Safkendaalia on ruokablogi kaikilla mausteilla. Kokeile tätä kotona! Lue lisää →

seuraa meitä!

  • Email
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Blogin suosikkeja

Karhunlaukka maistuu ja tuoksuu miedosti valkosipulilta. Karhunlaukan maku katoaa kuivattuna, joten se kannattaa pakastaa tai säilöä öljyyn. Karhunlaukan mieto maku säilyy raikkaassa karhunlaukkapestossa.

Karhunlaukka maistuu keväisen raikkaassa pestossa

Talvipakkaset, lisääntyvä valo ja lähestyvä ystävänpäivä innostavat tekemään pastellisävyisiä marenkeja. Pastellin sävy syntyy sekoittamalla marenkiin vain vähän väriä.

Valentiinin pastelliset marenkikeksit ja -tikkarit

Keväinen East 62nd Street Lemon Cake

Kategoriat

  • aamiainen
  • jälkiruoat
  • juhlat
  • juomat
  • leivonta
  • muut
  • ruoat
  • suosikit
  • vegaaninen
  • vegetaarinen

Footer

Marjastajan mustikkapiirakka syntyy tuoreista marj Marjastajan mustikkapiirakka syntyy tuoreista marjoista

#wild #billberry #pie #fresh #forest #soothing #nature #autumn #tastes #foodphotography #flatlay #dessert #baking
Tee se itse -vaniljasokerissa on ihana tuoksu #di Tee se itse -vaniljasokerissa on ihana tuoksu

#diy #vanilla #sugar #infused #foodphotography #foodie #vanillabean #dessert #doityourself #household #householditems
Eilen kuvattua: Kultahovin hillasorbet sesongin ma Eilen kuvattua: Kultahovin hillasorbet sesongin maustein

#Aanaar #Inari #cloudberry #sorbet #dessert #lappishcuisine #foodphotography
Toffeenmakuiset suklaahippucookiesit⁣ ⁣⁣ ⁣ Toffeenmakuiset suklaahippucookiesit⁣
⁣⁣
⁣#cookies #salty #caramel #chocolatechipcookies
Tuoksuetikka puhdistaa vihreästi⁣ ⁣⁣ ⁣#vi Tuoksuetikka puhdistaa vihreästi⁣
⁣⁣
⁣#vinegar #cleaning #lemon #infuse #eco #green
Täytekakkua hillasuon raatajalle⁣ ⁣⁣ ⁣#ca Täytekakkua hillasuon raatajalle⁣
⁣⁣
⁣#cake #reward #cloudberry #wellies #bog
Hyvää pääsiäistä pääsiäiskakun muodossa! Hyvää pääsiäistä pääsiäiskakun muodossa! ⁣
⁣Happy Easter! Pyereh pessijááh! Buorit beassážat! Hyvvii päässiissii!⁣
⁣⁣
⁣#Easter #chocolate #cake #apricot #mousse #eastereggs⁣
⁣#family #season #tradition #decoration ⁣
⁣#foodphotography #cakephotography #livingroom
  • Email
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Safkendaalia on ruokablogi kaikilla mausteilla. Kokeile tätä kotona! Lue lisää →

Piirakkaperinteeseen tutustuessani löysin kuvia pannulla paistettavista piirakoista. Sulhaspiirakat ovat tavallisesti umpipiirakoita, jotka paistetaan pannulla kirkastetussa voissa.

Made with in Inari Copyright © 2021 · Genesis Framework · WordPress · Log in